Face

Een korte verzorging voor jeugd (tot 16 jaar), bestaande uit dieptereiniging, epileren, masker en verzorging.

 

 

Gelaatsbehandeling Youth - 30 min

Cosmeceutische behandeling van Sothys op basis van gentechnologie voor een langdurige en intensieve werking op de vochtbalans. De barrièrefunctie wordt versterkt en met het drievoudig hyaluronzuur wordt het vocht in de bovenste lagen van de huid vastgehouden. De huid is optimaal gehydrateerd en ziet er egaler, gladder en jaren jonger uit!

Instituutbehandeling Hydra3Ha - 75 min

Deze Sothys behandeling bevat een plantaardig complex met peptiden van de laatste generatie om de jeugdigheid van elke leeftijd te bewaken. Win tot 6 jaar in 3 behandelingen.

Instituutbehandeling Jeunesse - 75 min

Klik hier voor de prijslijst van alle behandelingen en modules.

Hoogweg 28 2678 KW De Lier T 06-23573318 contact@beaubylin.nl www.beaubylin.nl 

Een zeer effectieve peeling waarbij kleine aluminium kristallen op de huid worden geblazen en tegelijkertijd vacuüm zuiging plaatsvindt.

Microdermabrasie - 60 min

Een Sothys ritueel van pure verzorging en totale energie. Een verzorging op maat voor mannen voor een ontgifte, sterke huid vol energie. Zonder parabeen en rijk aan magnesium van vulkaansteen.

Instituutbehandeling For Men - 60 min

BeaubyLin stelt ter voorbereiding van iedere behandeling een nauwkeurige diagnose.
BeaubyLin geeft je daarnaast persoonlijk advies om jouw huid beter te leren kennen en te beschermen. Voor elke situatie bestaat een behandeling, van basis behandeling tot de meest luxe instituutbehandeling. De instituutbehandelingen bevatten nog effectievere werkstoffen en bij deze behandelingen ondergaat u de Digi-Esthétique massagemethode van Sothys. Deze totaalmethode is een combinatie van acupressuur, massage-en drainagetechnieken, die voor een betere energiestroom en een betere opname van de actieve bestanddelen zorgt.

 

Behandelingen

Dieptereiniging, epileren, korte massage,  masker en verzorgende dag- of nachtcrème. De producten die tijdens de behandeling gebruikt worden, zijn gericht op het huidtype of de huidconditie.

Gelaatsbehandeling Quick - 45 min

Uitgebreide dieptereiniging, epileren, ampul, uitgebreide massage, masker en verzorgende dag- of nachtcrème. De producten die tijdens de behandeling gebruikt worden, zijn gericht op het huidtype of de huidconditie.

Gelaatsbehandeling Basic - 60 min

Een intensieve oogbehandeling van Sothys met hightech bestanddelen en plantenextracten. Een verzorging die de overbelaste oogleden kalmeert, donkere kringen vervaagt en de huid rondom de ogen glad maakt.

Gelaatsbehandeling Oogcontour - 60 min

Een dieptereiniging van Sothys om de huidtextuur te verfijnen, de huid gladder te maken en heldere en egale teint te verkrijgen. Bevat AHA: 2% salicylzuur en 20% glycolzuur.

 

feel good

Behandeling van Sothys voor een perfect gezichtsovaal, specifiek gericht van jukbeenderen tot en met decolleté, zodat de jeugdigheid van dit gebied behouden blijft.

Gelaatsbehandeling Halscontour - 60 min

De Algen Peeling van Décaar is een biologische peeling die de celvernieuwing, de productie van collageen bevordert en de immuniteit en alle functies van de huid normaliseert. Het is gebaseerd op een combinatie puur natuurlijke ingrediënten zoals algen, kruiden en perfluorcarbon. De behandeling is preventief eenmalig toe te passen of als een kuur.

Algen Peeling - 60 min

Tekstvak: Home
Tekstvak: Behandelingen
Tekstvak: Producten
Tekstvak: Prijslijst
Tekstvak: Tips
Tekstvak: Acties
Tekstvak: Contact

Fruitzuur ProPeel Glysalac - 60 min

De honing behandeling van Bernard Cassiere dient om zuurstof toe te voegen aan de huid, waardoor deze er jonger en frisser gaat uitzien. Er wordt gewerkt met acaciahoning, die voedt, hydrateert, stimuleert en verzacht.

Gelaatsbehandeling Honing - 60 min

Een dosis van zuurstof en vitamines om uw huid te revitaliseren voor het nieuwe seizoen! Deze frisse en fruitige gezichtsbehandeling zal jouw teint zacht maken en doen stralen. Elk seizoen is er een nieuwe Sothys seizoensbehandeling!

 

Seizoensbehandeling - 60 min

De Bamboe-Aloë Vera van Bernard Cassiere behandeling maakt de huid zachter, soepel en opnieuw gehydrateerd. Lijntjes zijn zichtbaar gladgestreken en de huid is voller.

Gelaatsbeh. Bamboe-Aloë Vera - 60 min

Deze Sothys detox energiebehandeling gaat vervuiling van buitenaf tegen. De werkzame stoffen vlierbessen, ontgiftende peptiden en Siberische Ginseng laden jouw huid op met nieuwe energie maken haar zichtbaar jeugdiger. Je krijgt een serum voor thuis mee.

Instituutbehandeling Detox Energie- 75 min

Parfumvrije en hypoallergene behandeling met Eau Thermale Spa mineraalwater. Deze Sothys behandeling is speciaal geformuleerd om rekening te houden met de kwetsbaarheid van de huid.

Gelaatsbeh. Eau Thermale spa - 60 min

Nieuws

De bronafbeelding bekijken