Face

Een korte verzorging voor mensen met weinig huidproblemen, bestaande uit reiniging, epileren, masker en verzorgende dag- of nachtcrème.

 

 

Gelaatsbehandeling Quick - 30 min

Cosmeceutische behandeling op basis van gentechnologie voor een langdurige en intensieve werking op de vochtbalans. De barrièrefunctie wordt versterkt en met het drievoudig hyaluronzuur wordt het vocht in de bovenste lagen van de huid vastgehouden. Uw huid is optimaal gehydrateerd en ziet er egaler, gladder en jaren jonger uit!

Instituutbehandeling Hydra3Ha - 75 min

Deze behandeling bevat een plantaardig complex met peptiden van de laatste generatie om de jeugdigheid van elke leeftijd te bewaken. Win tot 6 jaar in 3 behandelingen.

Instituutbehandeling Jeunesse - 75 min

Klik hier voor de prijslijst van alle behandelingen en modules.

Hoogweg 28 2678 KW De Lier T 06-23573318 contact@beaubylin.nl www.beaubylin.nl 

Een zeer effectieve peeling waarbij kleine aluminium kristallen op de huid worden geblazen en tegelijkertijd vacuüm zuiging plaatsvindt.

Microdermabrasie - 60 min

Een ritueel van pure verzorging en totale energie. Een verzorging op maat voor mannen voor een ontgifte, sterke huid vol energie. Zonder parabeen en rijk aan magnesium van vulkaansteen.

Instituutbehandeling For Men - 60 min

BeaubyLin stelt ter voorbereiding van iedere behandeling een nauwkeurige diagnose.
BeaubyLin geeft u daarnaast persoonlijk advies om uw huid beter te leren kennen en te beschermen. Voor elke situatie bestaat een behandeling, van basis behandeling tot de meest luxe instituutbehandeling. De instituutbehandelingen bevatten nog effectievere werkstoffen en bij deze behandelingen ondergaat u de Digi-Esthétique massagemethode van Sothys. Deze totaalmethode is een combinatie van acupressuur, massage-en drainagetechnieken, die voor een betere energiestroom en een betere opname van de actieve bestanddelen zorgt.

 

Behandelingen

Uitgebreide reiniging, epileren, massage,  masker en verzorgende dag- of nachtcrème. De producten die tijdens de behandeling gebruikt worden, zijn gericht op het huidtype of de huidconditie.

Gelaatsbehandeling Basic - 60 min

Uitgebreide reiniging, epileren, ampul, uitgebreide massage, masker en verzorgende dag- of nachtcrème. De producten die tijdens de behandeling gebruikt worden, zijn gericht op het huidtype of de huidconditie.

Gelaatsbehandeling Exclusive - 75 min

Een intensieve oogbehandeling met hightech bestanddelen en plantenextracten. Een verzorging die de overbelaste oogleden kalmeert, donkere kringen vervaagt en de huid rondom de ogen glad maakt.

Oogbehandeling Active Contour - 60 min

Een dieptereiniging om de huidtextuur te verfijnen, de huid gladder te maken en heldere en egale teint te verkrijgen. Bevat AHA: 2% salicylzuur en 20% glycolzuur.

 

feel good

Behandeling voor een perfect gezichtsovaal, specifiek gericht van jukbeenderen tot en met decolleté, zodat de jeugdigheid van dit gebied behouden blijft.

Gelaatsbeh. Perfect ovaal en hals - 60 min

De Neoderma Bio-Peeling (Chinese kruidenpeeling) bevordert de celvernieuwing, de productie van collageen en elastine en normaliseert de immuniteit en alle functies van de huid. Het is gebaseerd op een combinatie van algen, puur natuurlijke planteningrediënten en essentiële oliën. De behandeling is preventief eenmalig toe te passen of als een kuur.

Bio-Peeling - 60 min

Tekstvak: Home
Tekstvak: Behandelingen
Tekstvak: Producten
Tekstvak: Prijslijst
Tekstvak: Tips
Tekstvak: Acties
Tekstvak: Contact

ProPeel Glysalac - 60 min

De honing behandeling van Bernard Cassiere dient om zuurstof toe te voegen aan de huid, waardoor deze er jonger en frisser gaat uitzien. Er wordt gewerkt met acaciahoning, die voedt, hydrateert, stimuleert en verzacht.

Gelaatsbehandeling Honing - 60 min

Een dosis van zuurstof en vitamines om uw huid te revitaliseren voor het nieuwe seizoen! Deze frisse en fruitige gezichtsbehandeling zal uw teint zacht maken en doen stralen. Elk seizoen er een nieuwe behandeling!

 

Seizoensbehandeling - 60 min

De Bamboe-Aloë Vera behandeling maakt de huid zachter, soepel en opnieuw gehydrateerd. Lijntjes zijn zichtbaar gladgestreken en de huid is voller.

Gelaatsbeh. Bamboe-Aloë Vera - 60 min

Deze energiebehandeling geeft uw huid een booster dat de jeugdigheid van uw huid zichtbaar maakt. De werkzame stoffen zijn afkomstig van de Siberische Ginseng. Deze plant met buitengewone eigenschappen geeft de huid weer energie en laat deze stralen.

 

Instituutbehandeling Energie- 75 min

Parfumvrije en hypoallergene behandeling met Eau Thermale Spa mineraalwater. Deze behandeling is speciaal geformuleerd om rekening te houden met de kwetsbaarheid van de huid.

Gelaatsbeh. Eau Thermale spa - 60 min

Nieuws