Burgerdijkseweg 42 2678 NZ De Lier T 0174 511729 F 0174 523413 contact@beaubylin.nl www.beaubylin.nl 

Sothys Lente-zomerbehandeling
Laat uw huid weer stralen met extracten van carambolvrucht en kaki-appel. Met heerlijke frisse geuren en vitamine krijgt uw huid een ware boost. Deze behandeling wordt aangeraden voor ieder huidtype en is vooral bedoeld voor de huid die te weinig straalt. Bij deze behandeling zijn er altijd producten voor thuis beschikbaar. Dit keer is het een ultra lichte crème met een tintje voor een natuurlijke glans.

Make-up look
Met de nieuwe Malu Wilz lente-zomer kleuren ‘Above the clouds’ komt de lente in u naar boven. Luchtige in elkaar overlopende pasteltinten nodigen uit om in een droomwereld te stappen.
4 nieuwe kleuren oogschaduw en 2 nieuwe kleuren Soft Eye Styler zorgen voor een dromerige blik. De Natural Glow Lipbalm is er weer!
Verfijnde kleurpigmenten geven de lippen een natuurlijke uitstraling en persoonlijke finishing touch voor verzorgde en optisch vollere lippen. De Color Correcting Powder heeft een optimale kleursamenstelling voor iedere huid, zodat de huid gecorrigeerd wordt en de teint van de huid er frisser uitziet. De poeder bevat 6 op elkaar afgestemde kleuren met elk hun eigen werking:
- Lila laat een vale huid weer stralen
- Rose frist een vermoeide teint op
- Groen neutraliseert de roodheden in de huid
- Geel camoufleert donkere kringen
- Bruintinten ondersteunen de natuurlijke huidskleur
De glanzende delen in het gezicht worden afgedekt en licht gematteerd. Tegelijkertijd geeft de poeder een prachtige zachte glans. Hierdoor blijft de make-up zijn natuurlijke look behouden.

 

 

Klik hier voor het nieuws archief van de afgelopen twee jaar.

 

Nieuws

feel good

Tekstvak: Home
Tekstvak: Behandelingen
Tekstvak: Producten
Tekstvak: Prijslijst
Tekstvak: Nieuws
Tekstvak: Tips
Tekstvak: Acties
Tekstvak: Contact