Hoogweg 28 2678 KW De Lier T 06-23573318 contact@beaubylin.nl www.beaubylin.nl†

Binnenkort: Henna brows
Vanaf juni kunt u bij BeaubyLin terecht voor Henna brows. Tijdens deze behandeling worden uw wenkbrauwen geverfd met Henna. Het grote voordeel hiervan is dat niet alleen de haartjes, maar ook de huid onder uw wenkbrauwen mee geverfd wordt. Uw wenkbrauwen zijn dus niet alleen gekleurd, maar lijken ook direct veel voller. De 100% plantaardige Henna zal de structuur van het haar niet beschadigen, het is zelfs gezond voor het haar! De kleuren komen tot stand doordat henna poeder wordt vermengt met andere gedroogde planten. Zo ontstaan er meerdere kleurvarianten. Zeker voor dames met weinig wenkbrauw groei zijn Henna brows de oplossing. De kleur van de Henna blijft ongeveer 5-6 weken op de haartjes en 2-3 weken op de huid zitten. Dit is wel afhankelijk van de huid, het aantal haartjes en het onderhoud.

Nieuwe behandelstoel
Na 15 jaar trouwe dienst is de behandelstoel vervangen! De nieuwe stoel is van nog meer gemakken voorzien, volledig elektrisch en met heerlijke stoelverwarming.

Lente-zomer behandeling
De seizoensbehandeling in de lente en zomer van 2019 staat in het teken van yuzu en grapefruit. Het extract van de citrusvrucht yuzu heeft een hydraterend effect op de huid. De vitaliteit wordt verzorgd door het grapefruitextract. En voor thuis zijn er ook weer producten met dezelfde heerlijke geurbeleving verkrijgbaar:
Schuimreiniger
Het gezichtsreinigingsschuim heeft een lichte textuur en laat een zachte glans achter op de huid. Het product is verrijkt met grapefruit en kan dagelijks worden gebruikt voor verfijning van de huidstructuur en een stralende huid.
Gommage masque 2 in 1
Gommage met korrels die de huid ontdoen van onzuiverheden. Deze zachte en romige pasta met roze klei wordt als een masker aangebracht en werkt als een bron van zuurstof voor de huid.
Douchegel
De douchenectar omhult de huid met zachtheid. In combinatie met de subtiele parfum van yuzu-grapefruit citrus wordt een dagelijkse douche omgetoverd tot een beautymoment.

Frisse zomerse make-up
Hier worden we blij van! De lente-zomer collectie van Malu Wilz 'After Work Chic' wordt gekenmerkt door zachte bessentinten voor de lippen en wangen, maar ook glanzende nuances in groen en grijs voor de ogen. De frisse look komt mede door de longlasting concealer die met de concealer Brush gelijkmatig wordt aangebracht. De Long Lasting Concealer is watervast en echte topper. De geliefde Natural Glow Lip Balm met verfrissende mint geur is er nu verkrijgbaar in nog 2 andere tinten. En nu geleverd in een mooie goudkleurige omhulling. Door deze unieke lippenbalsem smelten zelfkleurende pigmenten samen met de lippen en kleuren deze discreet zacht roze, wat intensiever roze of in een zachte nude teint. Waardevolle plantaardige oliŽn beschermen de lippen tegen vochtverlies voor natuurlijk zachte lippen.
De Ethno Love bronzing powder en blusher bevatten beide drie op elkaar afgestemde kleurnuances in een prachtig design. Prachtige parelpigmenten geven de huid
een natuurlijk stralende finish.Klik hier voor het nieuws archief van de afgelopen twee jaar. 

Nieuws

feel good

Tekstvak: Home
Tekstvak: Behandelingen
Tekstvak: Producten
Tekstvak: Prijslijst
Tekstvak: Nieuws
Tekstvak: Tips
Tekstvak: Acties
Tekstvak: Contact