Hoogweg 28 2678 KW De Lier T 06-23573318 contact@beaubylin.nl www.beaubylin.nl 

Verhuizing
Het is zover! Schoonheidssalon BeaubyLin is verhuisd…
Een nieuwe salon in een straat verder met een nieuw warm interieur. Hopelijk met dezelfde of zelfs betere service dan u gewent bent, waar u zich op en top kunt ontspannen en bovenal waar uw huid opnieuw leven in geblazen wordt. 
Ik heb er zin in en hoop u snel aan de Hoogweg te zien!

U kunt parkeren op de laan achter het huis. Mocht het te druk zijn, kunt u eventueel aan de overkant in een van de parkeervakken parkeren. Let op: het vaste telefoonnummer bestaat niet meer, u kunt bellen of appen naar 06-23573318.

 

Nieuwe behandeling en crèmes voor uw jeugdigheid
Voor elke huid en elke wens een geschikte behandeling en crème die u helpen bij het verzorgen, verbeteren en jeugdiger maken van de huid. Benieuwd naar welk product bij uw huid past? Laat bij schoonheidssalon BeaubyLin een huidanalyse doen! Bij aankoop van de crème is er nu ook een leuke actie om een maand lang kennis te maken met alle Jeunesse serums.

Herfst-winterbehandeling
De nieuwe seizoensbehandeling herfst-winter met peer en amandel geeft uw huid in 60 minuten een boost van zuurstof. Deze behandeling wordt aangeraden voor ieder huidtype en is vooral bedoeld voor de huid die te weinig straalt. Vitamines en mineralen laten uw huid weer stralen. Mineralen zijn een onmisbare bron van energie en zijn essentieel voor de balans van uw huid. Laat uzelf verleiden door de heerlijke geuren! Bij deze behandeling zijn er altijd producten voor thuis beschikbaar. Dit keer is het een heerlijke lipbalsem. Een heerlijke voeding die de lippen beschermen tegen de ijzige kou van de winter

 

 

 

Klik hier voor het nieuws archief van de afgelopen twee jaar.

 

Nieuws

feel good

Tekstvak: Home
Tekstvak: Behandelingen
Tekstvak: Producten
Tekstvak: Prijslijst
Tekstvak: Nieuws
Tekstvak: Tips
Tekstvak: Acties
Tekstvak: Contact