Hoogweg 28 2678 KW De Lier T 06-23573318 contact@beaubylin.nl www.beaubylin.nl 

Vertraag uw huidveroudering
Om ouder te worden zonder de reële leeftijd te laten zien, is er tegenwoordig veel mogelijk. Maar wat gaat u doen?
Veroudering van de huid kan helaas niet voorkomen worden, maar wetenschappelijke ontwikkelingen maken het wel mogelijk de zichtbare tekenen van de tijd te beperken.
Een feit: 20% van de huidveroudering wordt bepaald door erfelijkheid, en 80% heeft u zelf in de hand. Verzorg uzelf en uw huid daarom goed met de juiste producten: goede reiniging, serum, crèmes en maskers. Enthousiast zijn velen ook over het resultaat van het persoonlijk op uw afgestemd Jeunnesse protocol dat BeaubyLin biedt
.

Creëer een mooie frisse teint
Deze tijd van het jaar ziet de huid er vaak wat bleek en flets uit. Gelukkig is er make-up uitgevonden, die ervoor zorgt dat je er weer levendiger en frisser uitziet.
De nieuwe
High Definition foundation (€34,50) is eenvoudig aan te brengen, versmelt met de huid en egaliseert iedere teint perfect. De huid ziet er langdurig fris en stralend uit, deze foundation ziet geen oneffenheid over het hoofd. De foundation bevat 3 verschillende hyaluronzuren die de huid voorziet van voldoende vocht. Bevat Panthenol, Vitamine A en E. Vitamine A bevordert de celvernieuwing, Vitamine E gaat de vorming van vrije radicalen en hiermee de huidveroudering tegen.
Breng daarover een poederlaagje aan. Eerst een basispoeder, zodat de foundation nog langer blijft zitten en daarna een poederlaagje met de Bronzing pearls (€24,50). Deze poeder in vorm van parels zijn
ideaal als natuurlijke rouge of voor het modelleren van het gezichtscontour. De huid krijgt een prachtige bruine tint. Ongeparfumeerd en met hoogwaardige mineralen. Hou je van nog iets meer kleur? Kies dan nog voor een blusher (€9,-) om een nog frissere teint te creëren en de gezichtscontouren nog meer te modelleren.

Bamboe-Aloe Vera behandeling opnieuw gelanceerd
De behandeling met Bamboe-Aloe Vera is van vele favoriet. Heerlijke frisse geuren en zachte voeding met als resultaat een dehydreerde en gekalmeerde huid. Deze behandeling is nu nog intensiever geworden en daardoor de resultaten nog beter. Het masker is nog steeds een vliesje gedrenkt in de concentraten, maar hij smelt nu nog mooier op de huid.

Secrets oogcrème vernieuwd
OELALA... de Secret oogcrème is verbeterd! De crème werkt nu zowel tegen wallen als kringen en fijne lijntjes bij de ogen en de lippen. Deze balsem met smeltende textuur laat op de huid een gladstrijkend laagje achter voor een direct comfortabel gevoel en een liftend effect op de oog- en lippencontour. Zonder parfum en alleen met natuurlijke ingrediënten. €75,-

Hydraterende bodylotion Hydratant-Nourrissant
Naast de brede verzorgingslijn voor het gezicht heeft Sothys ook diverse producten verkrijgbaar voor het lichaam. Een van deze heerlijke producten is de voedende en hydraterende bodylotion Hydratant-Nourrissant. Deze bodylotion is nu verkrijgbaar als voordeelverpakking en daarbij krijgt u gratis de showergel, met de geuren van yuzu en grapefruit. €50,-

Aangepaste prijzen
Per 1 februari worden de prijzen van een aantal behandelingen iets verhoogd. Het is alweer jaren geleden dat BeaubyLin dat heeft gedaan. Doordat de leveranciers er elk jaar standaard een paar procent bij doen, is BeaubyLin nu genoodzaakt het aan te passen.

 

Klik hier voor het nieuws archief van de afgelopen twee jaar. 

Nieuws

feel good

Tekstvak: Home
Tekstvak: Behandelingen
Tekstvak: Producten
Tekstvak: Prijslijst
Tekstvak: Nieuws
Tekstvak: Tips
Tekstvak: Acties
Tekstvak: Contact