Tekstvak:

Hoogweg 28 2678 KW De Lier T 06-23573318 contact@beaubylin.nl www.beaubylin.nl†

Acne, rimpels, verouderde huid, grove poriŽn, futloze huid, pigmentvlekken, littekens? Bij BeaubyLin kun je de Algen Peeling van Dťcaar of microdermabrasie voor huidvernieuwing ondergaan. Dat is het antwoord op deze problemen. Ook zijn er behandelingen met AHA zoals salicylzuur en glycolzuur beschikbaar. Voor het behandelen van teleís (rode adertjes) en fibromen (steelwratjes) is BeaubyLin door het beheersen van de Blendmethode en Diathermie gekwalificeerd.

Algen peeling
De Algen Peeling bevordert de celvernieuwing, de productie van collageen en elastine en normaliseert de immuniteit en alle functies van de huid. Het is gebaseerd op een combinatie van algen, kruiden en
perfluorcarbon. Deze is niet agressief, dus geen vervelling, geen rode huid en geen pijn. De Algen peeling is geschikt voor alle huidtypen, zowel voor vrouwen als mannen, voor gezicht en lichaam. Toepasbaar het hele jaar door.

Microdermabrasie
Met microdermabrasie wordt op een eenvoudige manier de huidproblemen tegen gegaan. De methode is effectief bij ieder huidtype, ongeacht leeftijd. De techniek is snel en veilig en geeft direct resultaat op het gezicht.

BeaubyLin werkt met het microdermabrasie system, de Powerlite Peeler, dat eenvoudig en zeer effectief werkt om de huid te peelen. Het handstuk zorgt voor een vacuŁm zuiging. Tegelijkertijd worden er zeer kleine aluminium kristallen uit het handstuk op de huid geblazen om de dode huidcellen te verwijderen en om het peeling effect te bereiken. Al direct na de behandeling treedt er zichtbaar resultaat op. De nieuwe huidlaag verzorgt een stralend vitaal effect. Dit positieve korte termijn effect maakt de behandeling erg vriendelijk.

Bij huidverbetering gaat het natuurlijk om de lŠnge termijn effecten. Voor langdurig huidverbeterend resultaat raadt BeaubyLin je daarom een kuur aan. Vraag BeaubyLin naar meer informatie.

 

 

Huidverbetering

feel good

Tekstvak: Home
Tekstvak: Behandelingen
Tekstvak: Producten
Tekstvak: Prijslijst
Tekstvak: Nieuws
Tekstvak: Tips
Tekstvak: Acties
Tekstvak: Contact

Huidverbetering