Hoogweg 28 2678 KW De Lier T 06-23573318 contact@beaubylin.nl www.beaubylin.nl 

 

Tips

feel good

Tekstvak: Home
Tekstvak: Behandelingen
Tekstvak: Producten
Tekstvak: Prijslijst
Tekstvak: Nieuws
Tekstvak: Tips
Tekstvak: Acties
Tekstvak: Contact

 

Tips

Tip: Het gebruik van zonnecrème voor je gezicht
De zon is de grootste oorzaak waar onze huid door verouderd. De beste anti-age crème is daarom ook om elke dag een factor te gebruiken. Nu zijn er veel verschillende merken die in hun dagcrème een factor hebben verwerkt. Dat klinkt heel aantrekkelijk en makkelijk, maar het gevaar is wel dat veel mensen denken dat ze dan de hele dag zijn beschermd. In theorie is de factor na 3 uur vervlogen en dus is de huid minder beschermt. Ook komen er in zo’n dagcrème goede werkstoffen altijd te vervallen, waardoor de huid bijvoorbeeld minder gehydrateerd wordt. Het beste is daarom toch om dagelijks een speciale zonnebescherming van SPF 50 (zonder parfum tegen pigmentvlekken) over je dagcrème aan te brengen en bij zonnige dagen dit meerdere keren te herhalen. Laag over laag is gewoon echt het beste, zodat de huid optimaal voorzien wordt van alle goede werkstoffen. Even wennen misschien voor sommige om weer een laagje erbij te moeten smeren. De volgorde is dan als volgt, mocht je alle verzorgingsproducten gebruiken:
1. Gel met hyaluronzuur
2. Serum
3. Oogcrème / lipcrème
4. Dagcrème
5. Zonnecrème voor het gezicht met SPF 30 of SPF 50
6. Foundation en de rest van je make-up
Lijkt heel veel, maar alles kan gewoon
gelijk over elkaar en voor je het weet zit het in je systeem en geniet je over 10 jaar nog van die verzorgde jeugdige look!!

Zo gebruik je concealer
Concealers geven je een frisse blik! Maar hoe gebruik je het eigenlijk? Een concealer maskeert huidverkleuringen en puistjes, het maakt huiddelen waar schaduw op valt lichter en werkt samen met je foundation om een gelijkmatige, egale teint te creëren. Wil je donkere kringen, bruine of rode vlekjes maskeren? Ga dan voor een concealer die minimaal een medium dekking geeft. Kies voor onder je ogen een concealer die niet meer dan één of twee tinten lichter is dan je eigen huidskleur. Voor de andere delen van je gezicht heb je een concealer nodig die exact de tint van je foundation is
. Een concealer die een of twee tinten lichter is dan je huidskleur is genoeg om donkere huiddelen te neutraliseren zonder er ongewilde aandacht naartoe te trekken.
Breng de concealer na de foundation aan op oneffenheden of onder de ogen en vermijdt daarbij wel de kraaienpootjes. Vervaag het met je vinger, spons of kwast tot je geen overgang meer ziet tussen de concealer en je huid of foundation. De nieuwe concealer brush (top gereedschap is het halve werk!) van Malu Wilz is perfect voor het vervagen, de concealer smelt hiermee super mooi samen met de huid. Door over de concealer een
laagje poeder aan te brengen blijft deze beter zitten. Breng je concealer niet aan over een poederfoundation. Dat kan vegen veroorzaken of ervoor zorgen dat de poeder gaat samenkoeken. Als je een poederfoundation gebruikt, breng dan éérst je concealer aan.

 

Klik hier voor meer tips.

 


 

feel good

Tekstvak: Home
Tekstvak: Behandelingen
Tekstvak: Producten
Tekstvak: Prijslijst
Tekstvak: Nieuws
Tekstvak: Tips
Tekstvak: Acties
Tekstvak: Contact

Huidverbetering