De serie zonneproducten zijn ontwikkeld om de huid te beschermen en haar natuurlijke afweerkrachten tegen zonnestraling, die de huid vroegtijdig veroudert, te versterken.

Sothys zonneproducten

Wil je een optimaal resultaat van de behandelingen, dan is het van belang dat de huid thuis ook goed wordt verzorgd. BeaubyLin biedt verschillende producten voor de thuisverzorging, zodat je de werking van een behandeling langer kan vasthouden. Vraag voor advies wat jouw huid nodig heeft!

Hoogweg 28 2678 KW De Lier T 06-23573318 contact@beaubylin.nl www.beaubylin.nl 

Naast de verzorgende lijn heeft Sothys ook cosmeceutische producten. Cosmeceutische producten zitten tussen cosmetisch en medisch en werken als een medicijn: snel, intensief en langdurig.

Hydrateren
Een vochtarme huid is een huid die lijntjes vertoont en rimpelvorming veroorzaakt. Om de huid te laten stralen, zacht en veerkrachtig te houden, is het van groot belang de vochtbalans van de huid te behouden. Sothys heeft hiervoor de verzorgingslijn Hydra3Ha ontwikkeld.

Detox Energie
De werkzame stoffen in de detox energie crèmes zijn afkomstig van vlierbessen, ontgiftende peptiden en de Siberische Ginseng. De huid wordt beschermt tegen invloeden van buitenaf en de jeugdigheid van de huid wordt zichtbaar.

Jeugdigheid
De Jeunesse crèmes en serums verminderen snel en duurzaam de tekenen van veroudering. Bewezen doeltreffend: zonder plastische chirurgie zie je er jaren
jonger uit!


 

 

Ieder mens is anders…en iedere huid heeft eigen kenmerken. Om nu en voor lange tijd in vorm te blijven, heeft jouw huid een regelmatige verzorging nodig. Voor alle huidtypes en huidcondities heeft Sothys een lijn van producten beschikbaar.

Ook heeft Sothys voor alle huidtypes reinigingsproducten beschikbaar. Dagelijks hopen zich dode huidcellen op aan de oppervlakte van de huid. Door deze huidcellen te verwijderen, bereidt je de huid voor op de verzorgingsproducten en zorg je ervoor dat de actieve bestanddelen optimaal in de huid doordringen.

Sothys verzorging

Hightech formules en unieke actieve bestanddelen zijn voor de Secrets producten geselecteerd om hun eigenschappen en synergetische effecten op huidveroudering. De kracht van de innovatie Tex-OE (een extract van de cactusvijg) bestrijdt huidstress en houdt de levensvatbaarheid van de cel in stand.

Secrets

Naast de brede verzorgingslijn voor het gezicht heeft Sothys ook diverse producten verkrijgbaar voor het lichaam zoals heerlijke voedende producten, verfrissende doucheproducten, verstevigende huidproducten.

Sothys Lichaamsverzorging

Uw schoonheid is niet compleet zonder kleur. Malu Wilz biedt een modern en actueel kleurenassortiment met hoogwaardige grondstoffen, die bijzonder huidvriendelijk zijn en een lange houdbaarheid garanderen met optimale toepassingsmogelijkheden.

Malu Wilz

 

Producten

Cosmeceutische producten van Sothys

feel good

Tekstvak: Home
Tekstvak: Behandelingen
Tekstvak: Producten
Tekstvak: Prijslijst
Tekstvak: Nieuws
Tekstvak: Tips
Tekstvak: Acties
Tekstvak: Contact

Een modern cosmeceutical merk, waarbij de wetenschap en de natuur met elkaar zijn verweven. DÉCAAR producten worden gemaakt van actieve, natuurlijke ingrediënten die veilig zijn voor jouw huid, jouw lichaam en voor het milieu. Door constante innovatie garanderen wij onmiddellijke en langdurig zichtbare resultaten bij het gezond maken en behouden van de huid.

Décaar

Selfie Tan ‘n Go

Self tanning is anno 2018 populairder dan ooit. Niet gek, het merk Selfie heeft zo veel mooie soorten producten om een instant glow te creëren.

Speciaal geformuleerd voor de gevoelige huid is er de parfumvrije, hypoallergene serie verzorgingsproducten van Sothys: Eau Thermale Spa. De huid wordt beschermt, verzacht en in balans gebracht.

En er is een verzorgingslijn op maat voor mannen, voor een ontgifte en sterke huid vol energie.

De naam zegt het zelf. Cent Pur Cent staat voor 100% natural, 100% mineral, 100% pure, 100% hypoallergenic en 100% cruelty free. Cent Pur Cent poeders bestaan uit de meest pure en natuurlijke mineralen. Make-up voor elke huid, voor elke vrouw!

Cent pur Cent

De bronafbeelding bekijken