De serie zonneproducten zijn ontwikkeld om de huid te beschermen en haar natuurlijke afweerkrachten tegen zonnestraling, die de huid vroegtijdig veroudert, te versterken.

Zonneproducten

Een verzorging op maat voor mannen, voor een ontgifte en sterke huid vol energie.

For Men

Wilt u een optimaal resultaat van de behandelingen, dan is het van belang dat u uw huid thuis ook goed verzorgt. BeaubyLin biedt verschillende producten voor de thuisverzorging, zodat u de werking van een behandeling langer kunt vasthouden.

Hoogweg 28 2678 KW De Lier T 06-23573318 contact@beaubylin.nl www.beaubylin.nl 

Naast de verzorgende lijn heeft Sothys ook cosmeceutische producten. Cosmeceutische producten zitten tussen cosmetisch en medisch en werken als een medicijn: snel, intensief en langdurig.

Hydrateren
Een vochtarme huid is een huid die lijntjes vertoont en rimpelvorming veroorzaakt. Om de huid te laten stralen, zacht en veerkrachtig te houden, is het van groot belang de vochtbalans van de huid te behouden. Sothys heeft hiervoor de verzorgingslijn Hydra3Ha ontwikkeld.

Energie voor de huid
De werkzame stoffen in de energie crèmes zijn afkomstig van de Siberische Ginseng. Deze plant met buitengewone eigenschappen geeft uw huid een energiebooster dat de jeugdigheid van uw huid zichtbaar maakt.

Jeugdigheid
De Jeunesse crèmes en serums verminderen snel en duurzaam de tekenen van veroudering. Bewezen doeltreffend: zonder plastische chirurgie ziet u er jaren
jonger uit!


 

 

Dagelijks hopen zich dode huidcellen op aan de oppervlakte van de huid. Door deze huidcellen te verwijderen, bereidt u uw huid voor op de verzorgings-producten en zorgt u ervoor dat de actieve bestanddelen optimaal in de huid doordringen. Sothys heeft voor alle huidtypes reinigingsproducten beschikbaar.

Reinigingsproducten

Ieder mens is anders…en iedere huid heeft eigen kenmerken. Om nu en voor lange tijd in vorm te blijven, heeft uw huid een regelmatige verzorging nodig. Voor alle huidtypes en huidcondities heeft Sothys een lijn van producten beschikbaar. En met de oogverzorging worden overbelaste oogleden gekalmeerd en de huid rondom de ogen glad maakt.

Verzorgingsproducten

Hightech formules en unieke actieve bestanddelen zijn voor de Secrets producten geselecteerd om hun eigenschappen en synergetische effecten op huidveroudering. De kracht van de innovatie Tex-OE (een extract van de cactusvijg) bestrijdt huidstress en houdt de levensvatbaarheid van de cel in stand.

Antiveroudering met Secrets

Naast de brede verzorgingslijn voor het gezicht heeft Sothys ook diverse producten verkrijgbaar voor het lichaam zoals heerlijke voedende producten, verfrissende doucheproducten, verstevigende huidproducten.

Lichaamsverzorging

De parfumvrije, hypoallergene serie verzorgingsproducten met Eau Thermale Spa is speciaal geformuleerd om rekening te houden met de kwetsbaarheid van de huid. De huid wordt beschermt, verzacht en in balans gebracht.

Eau Thermale Spa

Uw schoonheid is niet compleet zonder kleur. Malu Wilz biedt een modern en actueel kleurenassortiment met hoogwaardige grondstoffen, die bijzonder huidvriendelijk zijn en een lange houdbaarheid garanderen met optimale toepassingsmogelijkheden.

Make-up

 

Producten

Cosmeceutische producten

feel good

Tekstvak: Home
Tekstvak: Behandelingen
Tekstvak: Producten
Tekstvak: Prijslijst
Tekstvak: Nieuws
Tekstvak: Tips
Tekstvak: Acties
Tekstvak: Contact

Neoderma is een samentrekking van de Griekse woorden Neo en Derma en betekent ‘nieuwe huid.’ Neoderma is voornamelijk bekend door de wereldwijd geliefde
Bio-Peeling behandeling die huidproblemen tegengaat en de huid verbeterd. Naast
de bekende Bio-Peeling biedt Neoderma een compleet assortiment huidverzorging op basis van natuurlijke ingrediënten. De Blue Blood gel is een van de beststellers,
deze gel verbetert het metabolisme van de huidcellen, activeert immuniteit van de huid en de productie van collageen en elastine.

Neoderma

Selfie Tan ‘n Go

Self tanning is anno 2018 populairder dan ooit. Niet gek, het merk Selfie heeft zo veel mooie soorten producten om een instant glow te creëren.