BE YOU TIFUL

De beste basis voor een goede make-up is een mooie huid. En hoe fijn dat ik van beide markten thuis ben!
De mooiste versie van jezelf...Daar wil ik graag aan bijdragen!

Ik geef je graag persoonlijk make-up advies waardoor je nieuwe inspiratie, tips en trucs krijgt voor jouw look, zodat je altijd goed voor de dag komt! Dit is een investering for life!
Heb je een gelegenheid waarbij je extra wil shinen? Dan kun je bij mij terecht voor visagie. Ik haal het mooiste in je naar boven! Ook voor bruids-make-up ben je in goede handen! Het is voor mij altijd een feestje om op zo'n mooie dag mijn creatieve inbreng aan jouw looks toe te voegen. Met een proefsessie bepalen we jouw looks, zodat je op de grote dag zelfverzekerd bent en alleen maar kan stralen!
Ik maak gebruik van het minerale merk Cent Pur Cent. Heel goed voor je huid, natuurlijk en gemakkelijk in gebruik. Deze make-up producten zijn bij mij te koop. Een make-up workshop voor een groep van 8 personen is mogelijk en je kunt een make-up demo voor 3 personen boeken...Super inspirerend en gezellig!
Op naar een nog stralendere jij!

Visagie op locatie is ook mogelijk.

Bekijk de mogelijkheden in de prijslijst of het afsprakensysteem. Wil je meer weten, een offerte voor visage per dag- of dagdeel of een afspraak buiten standaard werkuren, laat het me dan weten!

DE MOOISTE VERSIE VAN JEZELF

You like to follow us?