BEAUTY IS GOOD FOR YOUR SOUL

Als je me een beetje kent, weet je dat ik...

♡ geboren ben in het prachtige jaar 1982

♡ mijn kinderen mijn alles zijn

♡ gek ben van shoppen

♡ graag wil dat ik koken leuk zou vinden

♡ in huis alles altijd heel netjes wil (best lastig met 3 kinderen)

♡ een familiemens ben

♡ graag foto's maak

♡ sinds kort 2 x per week sport (goed voor de balans ;)

♡ al heel veel jaren tennis (voor de gezelligheid)

♡ zelden alcohol drink

♡ soms best hyper kan overkomen

♡ van nature eigenlijk heel rustig ben

Dat schoonheid goed is voor je ziel, heb ik pas echt ondervonden toen ik eind 2020 de diagnose borstkanker kreeg. Door chemo veranderde mijn uiterlijk, maar ik probeerde mijn zelfvertrouwen niet te verliezen en gebruikte mijn beautykennis om het mooiste in mezelf naar boven te halen. Mijn motto in die tijd was vaak: pruik op, lippenstift, nepwimpers of zonnebril op en gaan. Ik wist natuurlijk al dat de producten uit mijn salon goed waren...Maar toen mijn huid gevoeliger werd en het toen zelfs goed voelde, was ik extra blij, overtuigd en trots op de producten! Hierdoor werd mijn leven toen helaas niet mooier, maar wel makkelijker. Echte schoonheid zit van binnen, jaja tuurlijk....maar schoonheid vormt wel je zelfvertrouwen. Door de beste skincare producten en mooiste make-up voel ik me goed in mijn vel en dat wens ik iedereen toe!

Van jongs af aan ben ik altijd al gefascineerd door de huid en make-up. Wat werd ik als klein meisje blij van de proefjes van de plaatselijke drogist... in 2005 heb ik mijn diploma Schoonheidsspecialiste gehaald en ben ik, naast mijn communcatiebaan bij Priva, gelijk enthousiast voor mezelf begonnen.
In 2007 werd ik voor het eerst moeder en heb ik mijn baan opgezegd om vervolgens volledig met de salon verder te gaan. Inmiddels heb ik samen met mijn man, Robert, 3 prachtige dochters (Jill, Kate & Pam). In 2017 zijn we verhuisd en is in het souterrain van ons huis de sfeervolle salon te vinden. Ik vind het in deze ruimte heerlijk om de huid te verbeteren en mensen op hun gemak te laten voelen, zodat ze met een mooie huid en een goed gevoel de deur uit stappen.
Ik werk met eerlijke skincare merken en ook graag met mijn handen, door middel van (bindweefsel / stevige) massages...natuurlijker krijg je het niet! Ik blijf altijd in ontwikkeling, vind het leuk om de nieuwste trends te volgen en doe extra trainingen en opleidingen.
Ik ben me bewust dat balans belangrijk is in het leven, voor mijn gezondheid en mijn huid. Daarom werk ik graag aan de balans van jouw huid...en tijdens een behandeling door mij is de balans tussen gezelligheid en rust ook kenmerkend.

'jouw schoonheid kan jouw ziel sterker maken'

You like to follow us?