SOTHYS

Toen ik ruim 15 jaar geleden voor een merk aan het oriënteren was, was de keuze vrij snel gemaakt... Sothys was voor mij liefde op het eerste gezicht! En nog steeds ben ik trots op dit prachtige merk. Het verhaal en de mensen achter dit bedrijf kloppen gewoon. De behandelingen blijven verrassend en vernieuwend. Sothys blijft altijd ontwikkelen en de kwaliteit van de skincare producten is topklasse! Al bijna 75 jaar heeft het cosmetiscamerk Sothys passie voor perfectie, beleving, doelgerichtheid en kwalitatief hoogwaardige concepten. Alle Sothys producten zijn op basis van natuurlijke plantaardige ingrediënten, dierproefvrij, hypoallergeen en ecologisch verpakt.

Niet voor niets zijn de behandelingen en producten geliefd bij mijn klanten. Zo is de populaire seizoensbehandeling een extra verwennerij voor jou en jouw huid. Op basis van vitamine en mineralen is er 2 x per jaar een nieuw thema. 100% ontspanning en heerlijke geursensatie.  
De Hydra3ha, Detox Energie & Jeunesse behandeling en producten zijn cosmeceutisch (tussen medisch en cosmetisch) en werken als een medicijn: snel, intensief & langdurig.

Leuk weetje is dat Sothys een eigen tuin beheert voor bepaalde grondstoffen van producten. De tuin 'Les Jardins Sothys™' onderstreept in welke mate het merk respect heeft voor de natuur en voor de natuurlijke weldaden van planten. Sothys streeft naar een duurzame ontwikkeling.

De mooiste huid onderhoud je natuurlijk zelf! Wil je Sothys skincare bestellen? Je kunt me altijd appen of mailen en ik zet het voor je klaar!
In de salon zijn altijd mini's beschikbaar om de producten te ervaren!

Meer weten over Sothys? Ik laat het je graag in mijn salon ervaren en vertel je er over of kijk op www.sothys.nl.
LOVE YOUR SKIN

You like to follow us?