I SEE YOU

Zin om de mooiste versie van jezelf te zijn? Maak dan een afspraak! Als jouw e-mail bekend is, kun je via het online afspraken systeem inplannen. Is dat niet het geval? Vul het contactformulier hieronder in. Ook kun je uiteraard appen, mailen of bellen. Wil je een afspraak buiten de standaard openingstijden bijv. voor visagie, laat het me dan persoonlijk weten.
Of heb je een andere vraag? Ik help je graag!

Tot dan!
Linda Spruijt-van Os

+06 23573318

contact@beaubylin.nl

Adres

Hoogweg 28, 2678 KW De Lier

KvK Haaglanden: 27280714
AGB-code Zorgverlener: 89-002540
AGB-code Praktijk: 89-(0)52566
IBAN: NL97RABO0113999887

Het is mogelijk om bij BeaubyLin te pinnen.

Privacyverklaring

Beau by Lin is aangesloten bij de branche organisatie ANBOS.
ANBOS is dé Nederlandse brancheorganisatie voor gediplomeerde schoonheidsspecialisten. Is een salon aangesloten bij ANBOS, dan weet je zeker dat de schoonheidsspecialist over het erkende vakdiploma Schoonheidsverzorging beschikt. Dat is namelijk een eis voor lidmaatschap bij ANBOS.
ANBOS schoonheidsspecialisten houden zich aan de richtlijnen voor Hygiene, Arbeid en Milieu. Er is een goede klachtenafhandeling, een onafhankelijke klachtenfunctionaris en de salon is aangesloten bij de Geschillencommissie Uiterlijke verzorging.
Beau By Lin heeft vakspecialisatie en volgt hiervoor iedere drie jaar verplichte nascholingen om de kennis op peil te houden. Zo weet je zeker dat je in vertrouwde handen bent. Zorgverzekeraars weten dit ook. Daarom is een ANBOS-registratie vaak een voorwaarde om in aanmerking te komen voor vergoedingen bij de zorgverzekeringen.

Algemeen GegevensBeheer Zorgverleners (AGB-Zorgverleners) is een register waarin gegevens van zorgverleners in Nederland worden vastgelegd. Deze gegevens zijn voorzien van een unieke codering, de AGB-code. Beau By Lin is in het bezit van een AGB-Code. Dit wil zeggen dat je bepaalde behandelingen vergoed kunt krijgen.

e-mail
onderwerp
vraag

DE MOOISTE VERSIE VAN JEZELF

You like to follow us?